Aktuality
16.05. 2018
Školkový výlet do zábavního centra,, Džungle" ve Vsetíně

V pondělí 21. května 2018 se s našimi dětmi vypravíme na Vsetín do zábavného herního centra    ,, Džungle“. Pojedeme linkovým autobusem v 8:08 ze Študlova ( v Příkazích budeme přestupovat směr Vsetín) a zpět se budeme vracet 10:45 ze Vsetína, tak, abychom byli na oběd zpět ve školce a dál mohl probíhat odpolední provoz MŠ.

Ráno děti přiveďte zase nejpozději 7:15, aby se stihly v klidu nasvačit a připravit.

Děti si mohou vzít batůžky s drobnou svačinkou, pitíčkem a pláštěnkou, případně drobné kapesné. Děti vhodně oblečte ( legínky, tenké tepláčky, tričko, klidně i starší-ne sukýnky a šatičky), v herně bývá hodně teplo a dobře se tam prodírají kolena J J J).

Na výlet budeme vybírat 60 kč (1,5 hodiny do Džungle). Autobus bude dětem zaplacen z fondu rodičů.

16.05. 2018
Pirátský den

V pátek 18. 5.2018 se naše školka změní v obroskou loď plnou pirátů.Zažijeme velké dobrodružství při hledání pokladu, budeme číst v mapě a obeplujeme celou zeměkouli.


10.05. 2018
Beseda pro rodiče na téma: ,,Výchovné styly

Milí rodiče,

zveme Vás na poslední besedu s odborníkem z oblasti předškolního vzdělávání, tentokrát na téma ,,Výchovné styly", o kterých nám pohovoří paní psycholožka Blanka Závodníková. Budeme si povídat o nejčastějším problémovém chování dětí předškolního věku a jeho příčinách, dotkneme se vzájemné komunikace mezi rodiči a dětmi a mnoha dálších témat v rámci výchovy dětí.

Beseda se koná v pondělí 14. května od 15:30 v učebně zákládní školy.

Děti můžete vzít se sebou, zůstanou s paní učitelkou ve školce.

Děkujeme a těšíme se na Vaši účast


04.05. 2018
Zápis dětí k předškolnímu vzdělávání v naší MŠ pro školní rok 2018/2019

Ředitelka ZŠ a MŠ Študlov oznamuje rodičům, kteří mají zájem přihlásit k nám své dítě k předškolnímu vzdělávání, že zápis proběhne ve čtvrtek 17. května 2018 od 8:00 do 15.30 h v budově školy.

Žádost o přijetí (přihlášku) si vytiskněte z internetu - prosíme oboustranně - na jeden list papíru, nebo si ji vyzvedněte ve škole.

 

Žádost o přijetí_MŠ Študlov

 


26.04. 2018
Společné fotografování v MŠ

Milí rodiče,

v pátek 4.května 2018 proběhne v mateřské (i základní) škole společné fotografování dětí. V případě zájmu o fotografie s kamarádem, napište si jména, kdo s kým má být na fotce. Upozorňujeme na to, že kamarádské fotky jsou většinou vyhotovovány v takovém počtu, kolik dětí je na fotografii !!! Domluvte se tedy prosím i s rodiči kamaráda, zda bude mít o tyto fotky zájem.                                              

Mateřská škola bude též fotografovat předškoláky na školní tablo. Pokud budete mít zájem i o tuto fotografii, prosím oznamte nám to předem.

 Děkujeme