Aktuality
13.03. 2020
PŘERUŠENÍ PROVOZU MATEŘSKÉ ŠKOLY

Ředitelka mateřské školy, jejíž činnost vykonává Základní škola a Mateřská škola Študlov, okres Vsetín, rozhodla dle §3, Vyhlášky č. 14/2005 Sb. o předškolním vzdělávání, v platném znění,

po projednání se zřizovatelem (§3, odst. 2 Vyhlášky 14/2005 Sb.),

po vyhlášení nouzového stavu vládou České republiky k ochraně a prevenci obyvatelstva v souvislosti s šířením onemocnění COVID-19 a

na základě doporučení vlády pro předškolní zařízení,

o PŘERUŠENÍ PROVOZU MATEŘSKÉ ŠKOLY ve Študlově,

s platností od 13. 3. 2020.

více zde...
10.03. 2020
Informace k uzavření školy

Milí rodiče a strávníci naší školní jídelny,

od zítřka, to je středy 11. března 2020, jsou rozhodnutím vlády České republiky až do odvolání uzavřeny všechny základní školy a je zakázána osobní přítomnost žáků ve škole. 

Sledujte prosím tyto internetové stránky, kde budou podávány upřesňující informace.

Na mateřské školy se zatím toto opatření nevztahuje, naše mateřská škola se bude domlouvat s rodiči individuálně. 

Obědy pro cizí strávníky se budou naposledy vydávat zítra, to je ve středu 11. března. Potom do odvolání bohužel musíme vaření z hygienických i ekonomických důvodů přerušit.

Děkuji za pochopení.

L. Proislová

05.03. 2020
Další informace KHS ZK

Milí rodiče,

Krajská hygienická stanice posílá ke zveřejnění aktuální Výzvu, která je vypracována na základě epidemiologické situace dne 5. 3. 2020.

Výzva byla vydána z důvodu předběžné opatrnosti a ochrany před potencionálním rozšířením onemocnění způsobeným koronavirem COVID-19 a jeho vydání je z pohledu orgánu ochrany veřejného zdraví nezbytné. Rozsah doporučení odpovídá publikovaným doporučením ze strany Světové zdravotnické organizace (WHO), Ministerstva zdravotnictví ČR a je v souladu s dosavadními poznatky o původci a cestách přenosu daného infekčního onemocnění.

Výzva: http://zs.studlov.cz/soubory/Výzva Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně.pdf

Základní zásady v období zvýšeného výskytu respirací: http://zs.studlov.cz/soubory/Základní zásady v období zvýšeného výskytu respirací.pdf

28.02. 2020
Informace Krajské hygienické stanice

Milí rodiče,

vzhledem k blížícím se jarním prázdninám dětí, a tím i zvýšené pravděpodobnosti cestování mimo ČR, vydala Krajská hygienická stanice Zlínského kraje informace, které přikládám.

http://ms.studlov.cz/soubory/khszk_letak_covid_28_2.pdf

http://ms.studlov.cz/soubory/Základní zásady v období zvýšeného výskytu respirací.pdf

Zde ještě odkaz na www. stránky KHS ZK, kde najdete aktuální informace:

http://www.khszlin.cz/25307-uvod-koronavirus

L. Proislová

23.01. 2020
Dětský karneval : AKCE ZRUŠENA

AKCE ZRUŠENA 

Vážení a milí příznivci karnevalu,vzhledem ke zvýšenému výskytu spálove anginy mezi študlovskymi dětmi, jsme byli nuceni z preventivních důvodu karneval odložit na pozdější dobu. Přestože nás to velmi mrzí, zdraví našich i vašich dětí je pro nás nyní tím nejdůležitějším. O náhradním terminu vás budu brzy informovat. Děkuji za pochopení.

Není k dispozici žádný popis fotky.