Aktuality
26.05. 2017
Dětský den

Obecní úřad Študlov pořádá ve spolupráci se školkou, školou a rodiči dětí na fotbalovém hřišti Dětský den. Všichni jste srdečně zváni!

25.05. 2017
AKCE - ČERVEN

31. 5. - PUNTÍKATÝ DEN - oblečení s puntíky

1. 6. - PROUŽKOVÝ DEN - oblečení s pproužky

2. 6. - PASOVÁNÍ PŘEDŠKOLÁKŮ NA ŠKOLÁKY + SPANÍ V MŠ - sraz v 17:00h na školním hřišti. S sebou: špekáček, chleba, lehká svačinka, pyžámko. Předškoláci (Lucinka, Adélka, Tobiasek) budou spolu se školáky spát ve školce přes noc. Spát budou ve školkových postýlkách. Po zahajujícím táboráku budou předškoláci pasování na školáky, pak budeme hrát hry, půjdeme na krátkou tůru nad obec, budeme sledovat pohádky a pak společně spát. V sobotu ráno si prosíme děti vyzvedněte ve školce mezi 7 - 8h ranní. Čas upřesníme smskou.

3. 6. - DĚTSKÝ DEN - pořádá obec na fotbalovém hřišti

6. 6. - POSLEDNÍ SEMINÁŘ PRO RODIČE: Zubní prevence u dětí - více info bude na plakátku

8. 6. - ZÁVĚREČNÉ FOTOGRAFOVÁNÍ NA KONCI ŠK. ROKU - 10:00h - budeme sepisovat skupinkové fotky s kamarády. Zavčasu dáme papíry na rozpis ve školce.

9. 6. - SFÉRICKÉ KINO - velký stan na promítání ve 3D přijede do tělocvičny ZŠ. Bude nám promítán příběh z přírody nebo ze života podmořských zvířat. Na toto promítání vybíráme 50kč.

14. 6. - UKÁZKA DRAVÝCH PTÁKŮ - dravci budou létat na školním hřišti od 11h. Vybíráme 50kč.

22. 6. - ŠKOLNÍ VÝLET - ZOO ZLÍN - odjezd 8:00 od MŠ; příjezd 15:00 k MŠ. S sebou na výlet dětem nachystejte: batůžek, pití, jídlo na celý den (děti mají odhlášené stravování na celý den). Jídlo prosíme v takovém formě, aby děti samy ukusovaly (nejlepé rohlík nebo chleba s něčím trvanlivým) + nějaký nečokoládový oplatek. Na hlavě budeme všichni mít žluté kšiltovky ze školy. Oblečení volte dle počasí a pevné boty. Ráno ať děti přijdou do školky nasnídané. Přesnější info vám dáme před výletem na papírcích domů. Na výlet vybíráme 200kč. V ceně bude doprava autobusem, vstupné do Zoo a vstupné na vláček v Zoo. V ceně bude doprava objednaným autobusem, vstupné do Zoo, vstupné na vláček v Zoo a za pěkného počasí i vstup do lanového centra v zoo. 

17.05. 2017
Soutěž NEJ ŠKOLKA...

Naše mateřská škola se přihlásila do projektu, který vyhlásilo Moravské hospodářství a jeho vydavatel, společnost Magnus Regio. Jedná se o premiérový ročník soutěže NEJ školka.

Jedná o soutěž všech mateřských škol, které si myslí, že ta jejich je prostě NEJ.... Nejde jen o místo, ve kterém děti tráví většinu dne a vzdělávají se k nástupu do ZŠ, ale také o jedinečné, převratné události a zajímavosti ze života školky, na které mohou být rodiče a personál MŠ pyšní.

Soutěž probíhá ve dvou fázích. Po konci registrace hlasuje veřejnost z kompletní nabídky na internetu na webové stránce www.moravskehospodarstvi.cz. Z nejúspěšnějších deseti mateřských škol potom odborná porota vybere tři školky, které budou oceněny hodnotnými cenami.  

Možná se nám nepodaří postoupit do dalšího kola, ale třeba i malá akční vesnická školka bude mít šanci.

Držte nám pěsti, ať v soutěži naše školka zaboduje! O dalším postupu Vás budeme informovat.