Proběhlé akce
04.07. 2016
Poslední dny v MŠ

...rok nám rychle utekl a byl před námi poslední týden školního roku. A protože nám celé prázdniny budou chybět nejen paní učitelky, ale hlavně hračky ve školce, náramně jsme si hraní na poslední chvíli užili. Vymýšleli jsme takové hry, které za celý rok nebyly vůbec objeveny...až se paní učitelky divily =) Ještě jsme vyrobili pár posledních výrobků s tématikou prázdnin a už byl jen čas sesbírat svoje výkresy, párkrát proběhnout průlezky a společně rozloučit....těšíme se zase v zááářííí =)

Foto zde.

04.07. 2016
Závěrečný táborák

Na úplný závěr školního roku připravili rodiče žáků 5. ročníku táboráček na fotbalovém hřišti. Zatímco většina dětí běhala a hrála si na hřišti, rodiče opékali špekáčky a zajišťovali jim příjem kalorií a tekutin :-)

Děkujeme a ať se prázdniny vydaří!

Několik fotografií z akce.

28.06. 2016
Pasování na školáky + spaní v MŠ

V pořadí už podruhé před koncem školního roku přijali školáci mezi sebe nové spolužáky ze školky.

Naši 4 předškoláci byli odpasování na velké školáky. Dostali na rozloučenou hezká trička, knížku a dárečky. Společně jsme si zahráli v tělocvičně hry, paní učitelka Hanka opekla na grilu špekáčky, vyřádili jsme se na novém hřišti, vypili rychlé špunty, nachystali si svá místečka na spaní a zalehli.

Z filmu si pak už pamatuje každý jen tu část, kdy ještě nespal...

Podívejte se, jak jsme se bavili :-)

20.06. 2016
Dětský den 2016

Třetí ročník oslav dětského dne proběhl za krásného počasí v sobotu 18. června 2016. Organizačné ho vedl náš místostarosta pan Chovanec a pomoc poskytli ochotní rodiče i další spoluorganizátoři, kteří se postarali o zajištění mnoha soutěží na skvěle připravených stanovištích, bohaté občerstvení, bezchybné ozvučení, nachystání cyklodráhy, balónkové a další výzdoby a pomohli se zajištěním průběhu setkání. Děkujeme, bylo to příjemné odpoledne!

Fotografie si prohlédněte zde.

Další fotografie jsou také tady

20.06. 2016
Barevný týden s krtečkem

Zelená, červená, modrá, žlutá a bílá....každý den byl obarvený a doplněný o barevný svět kolem nás. Uvědomovali jsme si tak co všechno kolem nás je barevné. Barvičky nás bavíííí =)

Foto tady.

A zvlášť barevné společné fotky tady.

20.06. 2016
S krtečkem v knihovně

Vše o knihách a jejich obsahu nás krteček učil minulý týden.

Vyrobili jsme si vlastní záložky do knížek ale především ruční papír.

Vyhledávání v knihách nás moc baví.

Podívejte se tady.