Proběhlé akce
15.03. 2021
JAK VÍTEK VYPRÁVĚL O ŘEMESLECH

"Čím chceš být, až vyrosteš?" Tuto otázku jsme dětem položili, a ty měly jasnou představu, čím by chtěly být. :)  O povolání a řemeslech si děti povídaly s paní učitelkou, a také hrály spoustu her. Konec týdne uzavřela návštěva budoucí paní veterinářky, která dětem přiblížila své povolání. 

Na fotky z týdne se můžete podívat zde a na fotky z projektového dne zde.

23.02. 2021
ZIMNÍ ČEPIČKA PRO SKŘÍTKA

Minulý týden jsme měli ve školce téma oblečení. Děti vybíraly, které nosíme v létě, a které nosíme v zimě. Udělaly si výrobky a pracovní listy, cvičily, zpívaly a dělaly spoustu dalších činností. Celý týden jsme zakončili pyžamovou párty.  

Na fotky se můžete podívat zde.

17.02. 2021
POZOROVÁNÍ STOP V ZIMNÍM LESE S VÍTKEM

Děti si s paní učitelkou povídali o zvířátkách v lese, a také si ukazovali stopy, které k nim patří. Povídali s i tom, jak zvířátkům v lese můžeme pomoci a jaké dobrůtky patři do krmelce a krmítka. Krmelec jsme na konci týdne navštívili a dobrůtky pro zvířatka jsme tam nechali. :)

Na fotky se můžete podívat zde.

17.02. 2021
KARNEVAL

Karneval tu dneska máme,

na obličej masku dáme.

Pojď si s námi zatančit,

budem spolu skotačit.

Fotky zde.

09.02. 2021
SKŘÍTEK VÍTEK SE CHYSTÁ NA KARNEVAL

Minulý týden jsme se s dětmi připravovali na karneval. Tvořili jsme výrobky na výzdobu a také jsme si povídali, jak má takový karneval vypadat. Karneval bývá v masopustním období, a tak jsme dva dny věnovali i masopustu. "Plnili" jsme jelita a jitrnice a "napekly" koblížky a koláčky. Povídali jsme si o fašankách a jak dlouho masopust bývá :)

Na fotky se můžete podívat zde.