Proběhlé akce
20.07. 2022
PRÁZDNINY SE BLÍŽÍ

V posledním měsíci školního roku proběhlo mnoho akcí. Oslavili jsme Den dětí a tak jako maminky slavili svůj svátek, tak i na tatínky čekal jejich Den otců. Tentokrát jsme se rozhodli tento svátek oslavit formou stanovišť a různých úkolů. Také jsme se s dětmi připravovali na školičkovou výstavu, a v rukou dětí vznikly nádherné výrobky. Proběhl projektový den s odborníkem z praxe a taky naši předškoláci dostali dárky při jejich pasování předškoláků na školáky. V posledním týdnu nás čekal školní výlet do zoo Lešná. Dětem se výlet velmi líbil. Fotky z tohoto měsíce najdete zde.

 

Všem přejeme krásné prožití letních prázdnin a uvidíme se vzáří :)

20.07. 2022
NÁDHERNÝ KVĚTEN

V květnu nás čekal důležitý úkol, a to secvičit představení pro ke Dni matek. S dětmi jsme poctivě nacvičovali, a ty se moc těšily, až naučené básně, písně a tance předvedou v kulturním domě. Taky jsme si s dětmi povídali o domácích i exotických zvířátkách a o vodě, jejím koloběhu a životě v ní. Proběhly dva projektové dny s odborníkem z praxe a také jsme se podívali na místní kravín. Fotky z tohoto období naleznete zde.

20.07. 2022
DUBEN, JEŠTĚ TA BUDEM

Duben byl důležitý hlavně pro naše velké předškoláky. Čekal je totiž důležitý mezník v jejich životě a to zápis do školy. Právě proto taky proběhl projektový den "školka ve škole". Také jsme s dětmi prožili krásné Velikonoční svátky a zapojili jsme do projektu "ukliďme Česko". Měsíc jsme ukončili  čarodějnickým dnem. Na fotky se můžete podívat zde.

20.07. 2022
BŘEZEN, ZA KAMNA VLEZEM

Březen byl ve školce velmi krásný. Měli jsme pěveckou soutěž, povídali jsme si o jarních kytičkách, broučcích, navštívili jsme místní knihovnu, do školky zavítal kouzelník a měli jsme spoustu dalších zážitků. Na fotky z tohoto měsíce se můžete podívat zde.

09.03. 2022
MRAZIVÝ ÚNOR

V únoru si děti ve školce osvojovaly témata Sluníčko a karnevalová maska, Sluníčko a stopy ve sněhu, Sluníčko a hodiny a Sluníčko a řemesla. Čekalo na ně spoustu aktivit např. v podobě pohybových, vátvarných nebo hudebních činností. Také nás v tomto měsíci navštívilo divadélko BUBLANINA. Pro děti mateřské školy jsme také naplánovali Mini karneval a o pár dní později jsme uskutečnili Velký karneval, ketrý byl určen pro děti z mateřské i základní školy a probíhal v tělocvičně naší budovy. Nakonec bych chtěla poděkovat panu Valčíkovi a paní Drgové za pozvání k nim, abychom se podívali na jejich štěňátka. Pro děti i nás paní učitelky to bylo příjemné zpestření. Děkujeme :)

Na fotky z tohoto měsíce se můžete podívat zde

09.03. 2022
LEDNOVÝ SVĚT

V měsíci lednu ve školce probíhala témata Sluníčko a pruhovaná šála, Sluníčko a sněhulák, Sluníčko a zimní sporty a Sluníčko a pohádka. Také proběhl Tříkrálový den, Pyžamová párty a Zimní olympiáda.

Na fotky z tohoto měsíce se můžete podívat zde.