Proběhlé akce
30.12. 2019
Rozsvěcování vánočního stromu

Slavnost rozsvěcování vánočního stromu se letos uskutečnila v podvečer v pátek 13. prosince 2019. Paní starostka všechny přivítala, paní Marie Poláchová upekla sladké i slané dobroty, připraven byl horký nápoj, zahrála Študlovjanka. 

I naše děti se zasloužily o to, že nám v obci svítí vánoční strom. Pod vedením svých paní učitelek nacvičily říkanky, básničky a písničky a přivolaly jeho světlo. 

Fotografie pořídil pan Alois Polách. Děkujeme.

09.12. 2019
Divadélko Bublanina- ,,Psí starosti"

V měsíci listopadu za náma do školy zavítalo opět divadélko "Bublanina", které přijelo se svým divadelním představením s názvem "Psí starosti". Divadlo bylo velmi zábavné a dětem se velice líbilo. Společně jsme se všichni zasmáli a odpočinuli si od učení. Na pár fotek z představení se můžete podívat zde.

09.12. 2019
Andělíčkovo-čertovský den

V pátek 6.12. se naše školka změnila v malé peklíčko a nebíčko :-).  Najednou se všechny naše děti změnily v malé čertíky a čertice. A abychom vyvážili množství čertů, tak se paní učitelky přestrojily za andílky. Čerti nás však převálcovali na plné čáře a tak se náš andělíčkovo-čertovský den stal dnem vyloženě čertovským :-)

Foto zde

09.12. 2019
Mikuláš v Zš a Mš Študlov

Ve čtvrtek 5.12. nás navštívil Mikuláš i se svými pomocníky. Zalistoval ve své stříbrné knize, a hned věděl,  jak kdo se snažil, polepšil nebo pohoršil. Nakonec však všem dětem nadělil balíček, děti mu na oplátku zazpívaly písničky a zarecitovaly básničky. 

Foto zde

09.12. 2019
Pečení pánů

V pondělí 2.12. jsme společně s dětmi ze základní a mateřské školy pekli ,,pány" Byl to neobyčejně voňavý den a jak jsme naše pány tvořili se můžete podívat zde.

09.12. 2019
Halloweenský den

Poslední říjnový den jsme ve školce slavili svátek Halloweenu. Přestože to není tradiční český svátek, představa kostýmů kostlivců, duchů a čarodějů, děti i nás velmi lákala. A jak jsme tento strašidelný den společně prožívali, se můžete podívat zde :-)