Proběhlé akce
26.06. 2018
Den dětí, 9. 6. 2018

V sobotu 9. 6. 2018 proběhla na fotbalovém hřišti oslava Dne dětí pod patronací naší obce za organizace pana místostarosty. Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě i průběhu akce a potěšili tak zejména naše děti, ale jistě i ostatní návštěvníky příjemného odpoledne.

Foto A. Polách zde.

05.06. 2018
Pasování předškoláků a spaní ve školce

Jedna z nejočekávanějších akcí školního roku je bezpochyby pasování předškoláků na školáky a spinkání ve školce. Jako každým rokem proběhlo pasování za přítomnosti školáků, kteří děti z mateřské školy přivítaly do svých řad.Proběhlo slavnostní pasování, kdy děti dostaly předškolácká třička, vzpomínkový diplom a knihu, které jim budou vzpomínkou na léta strávená v mateřské škole. Následoval přípitek šampaňským a opékání špekáčků. Celý dento krásný den jsme zakončili společným sledováním pohádky a spinkáním ve školní třídě.

Fotky z celé akce si můžete prohlédnout zde.

05.06. 2018
Školkový výlet do zábavného centra Džungle Vsetín

V letošním roce jsme se vydali na výlet do Vsetína, kde se nachází zábavné centrum pro děti ,,Džungle".Zde se děti vydováděly na průlezkách, trampolínách a skluzavkách kdy veškeré tayto atrakce měly sami pro sebe.

A jak se jim to líbilo, se můžete podívat zde

05.06. 2018
Divadélko Bublanina

V minulém týdnu nás navštívilo divadélko Bublanina. Slyšeli jsme tři krásné pophádky s ponaučením, zazpívali jsme si a zahráli.

Foto zde

05.06. 2018
Pirátský den

Další z projektových dnů ,,Pirátský den" se konal v měsíci květnu. A jak celý tento den vypadal se můžete podívat zde.

05.06. 2018
Výlet do Envicentra ve Vysokém Poli

Výlet do Envicentra ve Vsokém Poli a vzdělávací program o zvířátkách na statku nás všechny okouzlil a zaujal. Děti se dozvěděli mnoho nového o domácích zvířátkách a nejhezčím zážitkem z tohoto úžasného dne byla jízda na povozu, který táhli koně. Fotografie z tohoto výletu jsou k prohlédnutí zde.