Proběhlé akce
02.05. 2019
Čarodějnický den v MŠ

Jak již bývá v naší mateřské škole dobrým zvykem, poslední dubnový den patřil čarodějnicím a čarodějům... a že i letos se nám náš ,,Čarodějnický den" opravdu vydařil, si můžete prohlédnout zde :-)
 

02.05. 2019
Barevný týden

V týdnu od 25.3. do 29.3. probíhal v naší mateřské škole barvičkový týden. Během celého týdne se školkáčci i školáci oblákali vždy do jedné barvy v daném dni.

Foto zde

02.05. 2019
Školka ve škole

Ve čtvtek 4. dubna navštívidi děti z mateřské školky své kamarády ve škole.Děti si prohlédly školu, prostory obou školních tříd a také školní družinu. Paní učitelky si pro děti připravily stanoviště s různými úkoly, které pak školkáčci v doprovodu školáků společně plnily.

Foto zde a zde :-)

05.02. 2019
Dětský karneval

První únorovou sobotu si děti užily letošní karneval. Maminky a paní učitelky dětem vše vzorně připravily, napekly výborné zákusky, sponzoři darovali mnoho hodnotných cen do tomboly (moc všem děkujeme!!), DJ Anthony skvěle připravil hudební program, pan zvukař nám ozvučil celý sál v kulturním domě, tatínci a maminky se postarali o pohoštění a hladký průběh karnevalu a paní učitelky Hanka a Karolína všechny děti karnevalem - jako PEJSEK  a KOČIČKA - úžasně provedly. Pan Alois Polách se postaral o fotografický záznam a já už jen všem děkuji za příkladnou obětavost i spolupráci a návštěvníkům za hojnou účast a skvělou náladu, která celému karnevalu dala tu správnou atmosféru.

L. Proislová

Foto zde.

02.01. 2019
Ježíšek v Mš

A je to tady!!!! Den, na který se děti tak dlouho těšily...stromeček a pod ním dárečky...Ano, Ješíšek zavítal i k nám do školky a děti měly z dárečků ohromnou radost.

Foto zde