Proběhlé akce
19.07. 2023
ČERVEN

Závěrečný měsíc nám poskytl mnoho akcí. S dětmi jsme vycestovaly do hvězdárny a knihovny ve Vsetíně a proběhly i projektové dny ve školce jako Otevírání studánky a den s automechanikem. Nechyběly ani akce s rodiči, pro které bylo přichystáno např. letní tvoření, školičková výstava a nejočekávánější Pasování předškoláků s táborákem a přespáváním pro děti ze školy a předškoláky. Témata v červnu byla: Cestujeme s Andulkou po světe I. a II., Kometa zdraví panenku, Panenka Andulka se loučí se školkou. Společně jsme tak ukončili krásný školní rok 2022/2023 a přejeme Vám krásné prázdniny. Fotky z měsíce června naleznete zde.

19.07. 2023
KVĚTEN

Květen byl plný lásky a radosti. Chystali jsme se s dětmi totiž na vystoupení pro maminky. Proběhly tři projektové dny a to Hravá angličtina, Učíme se venku s Polly a zpívanky s housličkami. Také jsme se vyfotili na památku a na konci měsíce jsme začali oslavovat blížící se děn Dětí, který proběhl jako pirátský den. Proběhla témata Jak Andulka navštívila farmu, Panenka cestuje do zoo, Studánka povídá Andulce, Moje milá maminka a Panenka Andulka slavá s dětmi celého světa. Fotky najdete zde.

19.07. 2023
DUBEN

V dubnu vyvrcholily Velikonoční svátky a nás čekala spousta akcí. Podívali jsme se na zámek Vsetín, kde pro nás byl přichystán pěkný program, děti se vyřádily v zábavním parku Džungle a předškoláci se zúčastnili zápisu do školy. Také jsme se účastnili úklidu kolem naší školky. Nechyběl ani projektový den s Logopedkou. Měsíc jsme ukončili barevným týdnem. V dubnu pro běhla tato témata: Pomlázka na Andulku, Darovaná kniha pro Andulku, Uklízíme zeměkouli s panenkou a panenka Andulka se projíždí vlakem. Na fotky z tohoto měsíce se můžete podívat zde.

19.07. 2023
BŘEZEN

Na začátku jara nás čekala krásná témata a to Panenka Andulka si prozpěvuje, Jak panenka Andulka našla první jarní květiny, Andulka pozoruje broučky v trávě, Panenka Andulka jde do školy a Panenka maluje vajíčka. S dětmi jsme vynesli Morenu, aby nás už zima netrápila také jsme se začali chystat na Velikonoční svátky. Čekal nás projektový den Školka ve škole a děti předvedli své dovednosti při pěvěcké soutěži. Také proběhly dvě přednášky pro rodiče na téma 1. pomoc a infekční onemocnění. Fotky naleznete zde.

19.07. 2023
ÚNOR

V únoru jsme s dětmi v zimním lese šli po stopách zvířat, také jsme se připravovali na masopustní veselici, a děti si vybíraly povolání, které by v budoucnu chtěly vykonávat. Do naší školy přijelo divadélko Bublanina s krásnou pohádkou a také nechyběl projektový den s mlékařkou, při kterém se děti dozvěděli spoustu informací o mléčných výrobcích. Proběhla témata Panenka na masopustní veselici, Stopujeme zvířátka s Andulkou a Čím bys chtěla být, Andulko? Fotky z tohoto měsíce naleznete zde.

19.07. 2023
LEDEN

 V novém kalendářním roce jsme se s dětmi blíže seznámili se svátkem Tří králů, dozvěděli jsme se spousty informací o zimních sportech a zimním počasí a navštívili jsme "zemi pohádek". Vybraná témata pro toto období byla: Stařenka plete Andulce zimní čepičku, Panenka Andulka sáňkuje, Andulka v zemi pohádek I., Andulka v zemi pohádek II. Na fotky se můžete podívat zde.