Proběhlé akce
18.05. 2016
Sférické kino

Dnes jsme prožili velký zážitek. Sférické kino, na které jsme vyrazili do MŠ v Horní Lidči bylo opravdu jedinečné. Pod velkým stanem jsme se ocitli na dně oceánu, plavali kolem nás žraloci, velryby a byla i vodní bouře. Málem nás to zaplavilo =) Velice zajímavé promítání v 3D kvalitě nás naprosto strhlo. Děkujeme paní ředitelce z lidčanské školky za pozvání. Moc jsme si to užili.
PS: omlouváme se za kvalitu fotek, byli jsme strženi atmosférou a na focení nebyly vhodné podmínky =)

16.05. 2016
Krtek a raketa

A když cesta kolem světa, tak proč ne i do vesmíru.

Skafandry, raketoplány, připoutat...odlétáme. Ale pozor na mimozemské příšery...

Foto zde.

05.05. 2016
Indiánský den

Indiánská hymna, cesta za pokladem, hledání 6 šípů, zajetí a mučení školáků....

To vše a mnoho dalšího dnes potkalo naši školku, která se změnila na indiánskou osadu...

Foto zde.

29.04. 2016
2. Čarodějnický slet

"Čury, mury, fuky, mury...vař kotlíku vař...ať mi září tvář. Vař kotlíku polívčičku za hadích vocásků. Přidám do ní okurčičku a pár bělásků..."
Pokud jste dnes ve Študlově potkali nějaké podivné bytosti, vězte, že vás nešálil zrak...ve školce byl 2. ročník čarodějného sletu. A že byl teda pořádný. Sešlo se nás hodně, pro košťata jsme museli vymyslet parkoviště a při módní přehlídce přecházel zrak. Kouzelný lektvar CapriosŠkolkos se podařil (recept samozřejmě nemůžeme prozradit). Nakonec nás přišla zkontrolovat vrchní čarodějnice z ministerstva kouzel. Vše dobře dopadlo, za rok zase na sletu!

Enten týnus, savraka týnus...!

Foto zde.

24.04. 2016
Sběrný dvůr Valašské Klobouky

Ve čtvrtek 21. dubna jsme jeli na exkurzi do sběrného dvora do Valašských Kloboukách.

Se skřítkem Tříďáčkem jsme se učili poznávat barvy kontejnerů a třídit odpad. Ukázali jsme si také různé druhy odpadu a materiálu na vyhození.

Dostali jsme krásné čepičky a hráli si na popeláře. Nakonec jsme tancovali na večerníčkové písničky. Nesmím zapomenout na poslední velký zážitek - nahlédnutí do skejťácké haly....

Foto zde.

Přikládáme odkaz na video: