Proběhlé akce
08.06. 2015
Dětský den

V sobotu 6. června proběhl na študlovském fotbalovém hřišti Dětský den.

Den plný soutěží, překážek a úkolů, které děti zdolávaly, ale také plno ukázek a atrakcí k prohlédnutí.

Každopádně pořádně slunečnný a veselý den.

Fotografie zde.

06.06. 2015
Přespávání v MŠ a pasování na školáky

Je neobvyklé spát ve školce; je neobvyklé, když tam spí školáci a ještě víc je neobvyklé když se tam spí z pátka na sobotu =) K tomu se přidá táborák na školkovém hřišti; slavnostní pasování předškoláků na školáky; výšlap s hádankami na študlovské paseky; filmový večer a společné ranní sobotní vstávání...a že nám bylo spolu dobře a že jsme si to všichni náramně užili, o tom není pochyb ;-)

Moc děkujeme mamince paní Veronice Struškové za nachystání a přivezení dřeva na táborák a tatínkovi panu Dančákovi za půjčení opékače!

Foto zde.

01.06. 2015
Canisterapie

Jak pracovat s pejsky a co všechno se dá je naučit, to nám dnes předvedla paní se svými 5 psými věrnými kamarády.

Moc se nám pejskové líbili a hráli bychom si s nimi klidně celý den.

Tady jsou fotky.

01.06. 2015
Den Matek

Poslední květnová neděle patřila programu pro naše maminky. Společně s žáky ze ZŠ jsme předvedli sváteční program a našim maminkám tak dokázaly, že je máme moc rádi.

Jaká byla atmosféra se můžete podívat ve fotogalerii.

A tady dočasné video tanečku "Beruška". Omluvte drobný zádrhel uprostřed videa.

01.06. 2015
Dopravní školička

Semafor, přechod pro chodce, dopravní prostředky, dopravní značky....mezi tím vším jsme se pohybovali minulý týden....můžete se podívat na fotky.

01.06. 2015
Sběrný dvůr - Brána recyklace

Zajímavý a poučný program nám začal ve čtvrtek 28. května 2015 odjezdem od školy ráno v 7:45 h do sběného dvora ve Valašských Kloboukách. Na vlastní oči jsme viděli, jak se třídí a skladuje odpad, který je posléze určen k recyklaci, čili ke zpracování pro další využití. Viděli jsme jednotlivé kontejnery s ledničkami, televizemi, dřevem, papírem, plasty, čirým sklem, barevným sklem, plochým sklem, krabicovými kartony, elektroodpadem, plastem, železem, zářivkami, nebezpečným odpadem a další. Naše paní průvodkyně nám vysvětlila, jak provoz na skládce funguje a  jak probíhá jeho třídění. Jako bonus nás pustila na chvíli nahlédnout i do haly na skateboad, která je hned vedle sběrného dvora.

Potom jsme autobusem přejeli do podnikatelského centra na náměstí, kde nás čekala putovní výstava s programem po děti MŠ i žáky ZŠ. Seznámili jsme se s možnostmi, co vše lze z nasbíraných a vytříděných odpadů vyrobit. No, skoro jsme ani nevěřili! 

Vidíme, že i naše snaha třídit odpad má smysl! Tady jsou fotografie z naší exkurze.