Proběhlé akce
21.12. 2016
Rozsvěcování vánočního stromu

Poslední adventní týden v pondělí 19. prosince jsme se zúčastnili v naší obci společného rozsvěcení vánočního stromu. Paní starostka všechny přivítala, děti zazpívaly, zarecitovaly a stromeček se na jejich volání krásně rozsvítil. Študlovjanka zahrála a potom už se společně povídalo, popíjelo a ochutnávalo skvělé sladké i slané vánoční pečivo. Tak ať nám vánoční strom spolu se všemi světýlky ve Študlově celé Vánoce krásně svítí :-)

Foto A. Polách

06.12. 2016
Mikuláš v MŠ

"Mikuláš, Mikuláš, až večer přijde k nám..."

A přišel. Sice ne večer, ale ráno a do školky. A my čekali....a báli se, že přijde jen čert. Ale přišel Mikuláš s andělíčkem i čertem.

Mikuláš četl ze stříbrné knihy jak jsme byli hodní a nezlobili. Čert čekal s otevřeným pytlem koho si veme do pekla, ale nepochodil. Protože ve študlovské školce jsou samé hodné děti. Tak po nadělování dárečků jsme se s Mikulášem a jeho družinou rozloučili básničkami a písničkami a těšíme se na příští rok na další shledání u nás ve školce ;-)

Foto zde.

01.12. 2016
Čertovský den

"Dupy, dupy, dupáníčko, to je naše zlobeníčko...jako čerti v pekle, chováme se vztekle!"


Hlásíme, že čertovský slet proběhl letos s opravdu velkým nadšením a vydařením. Kostýmy čertíků byly letos tak pekelně krásné, že nám ráno přecházel zrak.

Hudrovali jsme na plno a řádili a čertovali celý den.

Za všechno jsme dostali čertovské vysvědčení a pokračovali jsme řáděním v nové kopě sněhu....dnešní den byl moc pěkný...

Foto tady.

28.11. 2016
Beseda s důchodci

V neděli 20. 11. 2016 potěšily naše děti svým vystoupením naše študlovské babičky a dědečky, kteří se sešli na společném odpoledni (a večeru). Kromě nás jim večer zpříjemnila i Študlovjanka a jistě dobrá večeře :-)

Foto dětí z vystoupení zde:

1. část

2. část

A video tady:

Vystoupení dětí z MŠ a ZŠ: