Proběhlé akce
27.04. 2017
3. odborný seminář pro rodiče

Ve čtvrtek 27. 4. 2017 proběhl další odborný seminář. Byl velmi zajímavý a lektorka měla připravenou hezkou prezentaci. Tím to děkujeme Veronice Kořenkové za její čas, přípravu a perfektní přednášku s mnoha praktickými radami. Také děkujeme všem zúčastněným maminkám.

Foto zde.

27.04. 2017
3. Čarodějnický slet

"Enten týnus, savraka týnus..."....to bylo velké a čarodějně čarodějnéé...velký slet se dnes konal a bylo práce plno, nebylo vůbec čas zahálet. Nejmodernější dopravní prostředky zaparkované na parkovišti, nové trendy v kostýmech a parukách, vaření kouzelného lektvaru za dozoru staré zkušené čarodějnice, strašení nezkušených školáků, pravé hadí ocásky a výroba jedovatých pavouků. Nakonec skupinové čarování...za celý den každá čarodějnice převzala náležité odměny a čarodějné vysvědčení. "Čarování, to nás baví" - za rok zase "Čury, mury, fuky, mury...."

Foto zde.

11.04. 2017
Pyžamový den MŠ + ZŠ

Náš oblíbený den strávený úplně celý v pyžámkách. Co víc si přát?! Nebojte, nespali jsme...na to vůbec nebyl čas. Soutěžili jsme, měli módní přehlídku pyžámek, tancovali speciální pyžamový tanec, vyráběli večerníčkovu čepičku, měli plyšákovou bitvu a hráli hry. Přidali se k nám i školáci, tak sme byli pořádná pyžamová parta. Moc se nám tento den líbil.

Foto zde.

10.04. 2017
Ledové království

Elza, Anna, Olaf a Swen - hlavní postavy dětmi oblíbeného kresleného filmu, který strhl všechny. I naši školku tento film naprosto ovládnul už minulý rok. Konečně se nám podařilo uspořádat jednodenní projekt, kdy naše školka strávila jeden den s Elzou a Annou v Ledovém království. Děti v krásných kostýmech, všude led a sníh, výroba sněhových vloček, skládání námětových puzzlí a samozřejmě tanec na Elzinu písničku. A před spaním samotný film přímo z televizec...pěkně jsme si zamrazili jeden z jarních dnů.....bylo to super! =)

Ledové foto zde.

A video, kde tančí princezny Elzy tady: 

29.03. 2017
Hasiči v ZŠ

Ve středu 29. března přijeli na naši školu 2 zástupci za hasičský záchranný sbor z Valašských Klobouk.

Seznámili nás se základními telefonními čísly, na které volat v případě požáru nebo jiného nebezepečí; vysvětlili nám spoustu zásahových situací, do kterých se můžeme dostat a jak při nich postupovat a nakonec jsme si mohli vyzkoušet jak těžká je hasičská přilba a kabát.

Foto zde.

29.03. 2017
Druhý odborný seminář pro rodiče

V úterý 28. března se uskutečnil druhý seminář pro rodiče na téma První pomoc u dětí předškolního věku a nejastější infekční onemocnění u dětí předškolního věku.

Kurzu se zúčastnilo 12 maminek z MŠ a 4 mimoškolkové maminky.

Děkujeme všem maminkám za hojnou účast. Jistě to bylo jak pro ně, tak pro nás, velmi přínosné téma.

Foto zde.