Proběhlé akce
05.06. 2018
Čarodějnický den

Na konci dubna proběhl v naší mateřské škole další Čarodějnický slet. Nyní už můžeme jen vzpomínat na den plný zábavy vaření lektvarů a létání na kostěti. Připomenout si ho můžeme zde

11.04. 2018
Školka ve škole

V minulem týdnu se naši malí předškoláci připravovali na svůj velký den...a to na zápis do základní školy.Společně s dětmi ze základní školy si mohly vyzkoušet v jednom dnu takový zápis ,,nanečisto", kde plnily různé úkoly. 

Jak celý tento speciální den probíhal, se můžete podívat zde

05.02. 2018
Dětský karneval

V sobotu 3. února 2018 proběhl v kulturním domě ve Študlově další skvělý dětský karneval. Tentokrát se o hudbu postaral DJ Anthony a zábavu dětem organizovaly naše výborné paní učitelky ze školky. Moc děkujeme maminkám a tatínkům, kteří se postarali o bezchybný průběh karnevalu a bohaté občerstvení, tetě Martě a všem paní učitelkám. 

Fotografie si můžete prohlédnout zde (článek ve Valašském deníku)  i tady (foto A. Polách).

14.01. 2018
Pyžamová párty

V úterý 9.1.2018 proběhla ve školce ,,Pyžamová párty". V pyžámkách jsme strávili celý den, hráli si s plyšáčkama, povalovali jsme se v peřinkách, odpočívali a tancovali...celý den jsme si krásně užili a jak to všechno probíhalo, se můžete podívat zde.

22.12. 2017
Přišel k nám Ježíšek

Velké překvapení čekalo naše děti, když ve čtvrtek ráno dorazily do školky. Pod stromečkem, který nám Ježíšek přinesl už ve středu, přibyla hromada dárečků....Děti z nich měly obrovskou radost.A jak to vše vypadalo, si můžete prohlédnout zde.

15.12. 2017
Rozsvěcování vánočního stromu

V pátek 8. prosince 2017 se v naší obci rozsvítil letošní vánoční strom. Velkým dílem k tomu přispěly i naše děti ze školky a školy - svým programem a společným voláním s účastníky shromáždění dodaly potřebnou energii elektrickému proudu, aby i v tom mrazu pronikl do všech světýlek na stromku a zaktivoval je :)

Foto A. Polách