Proběhlé akce
02.01. 2019
Návštěva,, Kosenky " ve Valašských Kloboukách

V druhém prosincovém týdnu jsme se s dětmi vydaly na výlet do Valašských Klobouk. Navštívili jsme ,,Kosenku" kde pro nás bylo připraveno povídání o tradicích a vánočních zvycích na Valašsku. Slyšeli jsme o příběh o zrození Ježíška, povídali jsme si o vánočních symbolech, pekli jsme ,,pány a vyrobili jsme si svíčku.

Foto zde

18.12. 2018
Mikuláš v Mš a Zš Študlov

Mikuláš i se svou družinou nás přišel navštívit do naší základní a mateřské školy. Přestože ve své kouzelné knize hříchů a dobrých skutků našel vždy něco o každém z nás, podaroval nás balíčky. Samozřejmě jsme museli všichni slíbit, že se polepšíme v tom, co nám nešlo, aby si to mohl příští rok přijít zkotrolovat.

Foto Zde

08.12. 2018
Rozsvícení našeho vánočního stromu

V pátek 7. prosince vpodvečer jsme se v naší obci sešli, abychom společně rozsvítili vánoční strom, který nás bude provázet letošními svátečními dny. Paní učitelky s dětmi ze školky a školy nacvičily krásné vystoupení a všichni pak společným voláním "Stromečku, rozsviť se!" přispěli k tomu, že se světýlka opravdu rozzářila.

Děkuji všem dětem a paní učitelce Hance, Věrce i Karolíně :-)

Děkuji i za fotky, které pořídil pan A. Polách. Prohlédnout si je můžete zde.

L. Proislová

05.11. 2018
Světýlka na cestách

V pátek 26. 10. 2018 se děti naší MŠ a ZŠ vydaly se svými lampiónky popřát krásné zimní odpočinutí broučkům i ostatním zvířátkům s přáním, aby jim mráz neublížil a zima je neohrozila. 

Foto A. Polách