Proběhlé akce
30.11. 2020
VÍTEK SE UČÍ O LIDSKÉM TĚLE

 Jak se nazívají části těla? Co máme pod kůží? Jaké jsou naše smysly?

O tom si děti povídaly s paní učitelkou Vendulkou.

Na fotky z tohoto týdne se můžete podívat zde, také jsem k nim přidala pár fotek z podnělí před uzavřením MŠ.

 

01.11. 2020
SVĚTÝLKA NA CESTÁCH A HALLOWEENSKÝ DEN

Tento týden jsme s dětmi měli spoustu činností. Povídali jsme si o plamínku, že může škodit, ale být užitečný. Vysvětlili jsme si význam dušiček a navštívili místní hřbitov, kde jsme zapálili svíčku, popřáli zvířátkům a hmyzáčkům dobrou noc před zimním spánkem na našem mini lampiónovém průvodě a týden jsme zakončili tradičním halloweenským dnem.

Na fotky z tohoto týdne se můžete podívat zde.

23.10. 2020
BESEDA S RYBÁŘEM

Ve středu 14.10.2020 nás ve školce navštívil pan rybář. Od toho se děti dozvěděly např. jak se jmenují různé ryby žijící v rybnících a v potocích, co nesmí chybět v rybářské výbavě a jakou návnadu může používat. Dokonce si vyzkoušely jak se drží rybářský prut a jak se navýjí vlasec. 

Na fotečky se můžete podívat zde.

23.10. 2020
JAK VÍTEK POMÁHAL V ZAHRÁDCE

Kdo má doma záhrádku, jak se o ni stará a co v ní pěstuje? To jsme se dozvěděli a také poznávali různé druhy ovoce a zeleniny. Děti si hrály na zahradníky, očesávaly jabloně, sadily mrkev a také vytvářely různé ovocné kompoty. Zažily spoustu věcí.

Na fotky se můžete podívat zde.

23.10. 2020
ŠKOLNÍ DRAKIÁDA

Bohužel kvůli situaci COVID-19 jsme nemohli uspořádat drakiádu stejným způsobem jako v předchozích letech. Dětem jsme se to snažili vynahradit alespoň malou školní drakiádou. S dětmi a drakem jsme vyrazili na kopec směrem na Střelnou. Ze začátku s námi drak nespolupracoval a chvilkami to vypadalo, že si z nás dokonce dělá žerty, ale nakonec vyletěl a každý kdo chtěl, se mohl vystřídat v pouštění draka.:) Fotky naleznete zde.