Proběhlé akce
20.01. 2021
SKŘÍTEK VÍTEK STAVÍ SNĚHULÁKA

V tomto týdnu se děti povídaly o sněhulákovi, ale hlavně se učily o některých zimních sportech. Paní učitelka pro ně nachystala spoustu aktivit na toto téma. Taky si děti vytvořily různé obrázky.

Fotky najdete zde.

20.01. 2021
KAŠPAR, MELICHAR A BALTAZAR NAVŠTÍVILI SKŘÍTKA VÍTKA

Po vánočních prázdninách na nás ve školce čekaly dárečky od Ježíška. Dostali jsme spoustu nových věcí. Děti se hračkami postupně seznamovaly a hrály. Ve středu nás čekal třikrálový den, kdy jsme si udělali koruny jako správní králové, a ve zbytku týdnu jsme si o třech králech a jejich cestě do Betléma povídali a hráli různé hry. Na konci týdne bylo velké překvapení a s dětmi jsme se mohli těšit z první sněhové nadílky v tomto školním roce. :)

Fotky naleznete zde

20.01. 2021
VESELÉ VÁNOCE SKŘÍTKA VÍTKA

VÁNOČNÍ STROMEČEK ZAVONĚL V POKOJI,
MAMINKA U STOLU JABLÍČKO ROZKROJÍ,
A KDYŽ HO ROZKROJÍ, UVIDÍ HVĚZDIČKU,
CO BYLA SCHOVANÁ V ČERVENÉM JABLÍČKU.

Fotky z tohoto týdne naleznete zde.

04.12. 2020
SKŘÍTEK VÍTA MIKULÁŠE, ANDÍLKA A ČERTA

Tento týden jsme se s dětmi připravovali na příchod Mikuláše, anděla a čerta. Kromě výrobků a povídání o této trojici, se děti naučily písničku a básničku pro Mikuláše, a ve čtvrtek jsme s dětmi pekli pány. V pátek k nám Mikuláš, anděl a čert skutečně dorazili. Děti písničku a básničku přednesly, aby jim Mikuláš s čertem a andílkem odpustily nějaké ty malé hříchy a za odměnu a statečnost, dostaly balíček. :)

Na fotky se můžete podívat zde.

30.11. 2020
NEMOCNÝ SKŘÍTEK VÍTEK

S dětmi jsme si povídali o tom, jak se máme starat o svoje tělíčko a co dělat, když jsme nemocní. Učili jsme se jak si správně umývat zoubky a kdo se nám o ně stará, když je potřeba.

Na fotky se podívejte zde.