Proběhlé akce
12.01. 2022
PROSINCOVÉ RADOVÁNKY

Prosinec je měsíc krásného adventního období. V naší školce jsme se snažili radostné očekávání Ježíška dětem ještě více zpestřit. A to např. čertovským dnem, společnou výzdobou třídy a v neposlední řadě také nadílkou od Ježíška. Na fotky z tohoto měsíce se můžete podívat zde.

07.12. 2021
ŘÍJEN A LISTOPAD

V měsících říjnu a listopadu jsme společně s dětmi prošli další témata PODZIMNÍ RADOVÁNKY a BAREVNÝ PODZIM. Seznámili jsme se např. s ovocem a zeleninou, znaky podzimu, odlétavými ptáky nebo s lidským tělem a jeho smysly. V těchto měsících proběhla drakiáda i podzimní tvoření. S dětmi jsme si ve školce udělali mani lampiˇonový průvod. Také nás navštívilo sférické kino a zdravotní bratr, který dětem ukazoval praktické ukázky z provní pomoci a také si děti mohly všechno vyzkoušet. 

Za měsíc říjen naleznete foto zde a za měsíc listopad zde.

06.10. 2021
První dny ve školce

První dny ve školce máme za sebou :-) Počáteční obavy se slzičkami se v průběhu měsíce změnily všem dětem na úsměv ve tváři, seznámili jsme se s novými kamarády, prozkoumali jsme nové hračky ve školce. Poznali jsme se s naším plyšovým sluníčkem, které nás první měsíc provedlo různými tématy.

Na fotky z měsíce září se můžete podívat zde.