Proběhlé akce
02.01. 2023
PROSINEC

Tento měsíc se se nesl v duchu velkého očekávání. S dětmi jsme si adventní čas užívali zdobením třídy, plněním úkolů z adventního kalendáře a chystáním se na Rozsvícení vánočního stromu a besídku pro rodiče. Také proběhlo Vánoční tvoření. V posledním týdnu nás navštívil Ježíšek a děti se radovaly z krásných dárků. Tento měsíc se děti seznamovaly s tématy: Jak panenka pozorovala první sníh a stavila sněhuláka a Panenka Andulka se těší na Vánoce. Fotky z tohoto měsíce naleznete zde.

02.01. 2023
LISTOPAD

V listopadu jsme s dětmi navštívili místní hřbitov, abychom tak uctili pámátku zesnulých a také proběhl projektový Svatomartinský den. Připravovali jsme se na příchod sv. Mikuláše začali jsme se těšit na Vánoce zapálením první adventí svíčky na věnci, který si děti samy zdobily. Děti poznávaly témata Vlaštovky se loučí s Andulkou, Jak Andulka potkala sv. Martina, Panenka se učí o lidském těle, Andulka na návštěve u pana doktora a Mikulášská nadílka pro Andulku. Fotky z měsíce Října si můžete prohlédnout zde.

02.01. 2023
ŘÍJEN

V říjnu jsme se seznamovali s tématy Panenka Andulka pouští draka, Andulka se prochází barevným slesem, Jak panenka vyrazila do města a Světýlka na cestách. Proběhla akce Drakiáda a projektový Halloweenský den. Také jsme se společeně připravovali na lampiónový průvod a uspaspávání zvířátek. Na fotky se můžete podívat zde.

02.01. 2023
ZÁŘÍ

V září se postupně nově příchozí děti seznamovali s mateřskou školou a s programem v ní. Děti, které již do školky chodily, jim v tom rády pomáhaly. Společně jsme si tak prošli témata Panenka Andulka nás vítá ve školce, Andulka poznává nové kamarády, Rodina paneniky Andulky a S panenkou v zahrádce. Proběhl Jablíčkový den a jeli jsme na Válet do zámku a hvězdárny ve Vsetíně. Na fotky z tohoto měsíce se můžete podívat zde.